Skip to the content

Vi designer og bygger websites i Umbraco

Vi skaber smukke og effektive webløsninger, som giver dig markedsfordele, du kan mærke på bundlinjen.

Hvad er Umbraco?

Umbraco er et dansk udviklet open source CMS system, der bruges af nogle af de største virksomheder i verden. Der findes i øjeblikket 730.000+ websites bygget og udviklet i Umbraco. Der er en stor support og udviklingsbase, der arbejder med Umbraco. Programmet er konstant under udvikling og med helt fremme i den digitale udvikling.

Hvad er en typisk arbejdsproces?

Vi starter med en 360-graders briefing af din virksomhed og dens specifikke digitale behov. Ud fra briefingen udarbejder vi en wireframe, hvor vi kigger ind i brugerrejsen samt definere hvilke funktioner og sidetyper, der bliver brug for i løsningen. Efterfølgende ser vi på, hvordan vi bedst differentierer sitet og stilen fra resten af branchen på en positiv måde.

Skal vi flytte dine data?

Har du et WordPress website eller lignende, migrerer vi gerne dine data over i den nye Umbraco løsning. I denne proces gennemgår vi alle de nuværende sider, tekster og billeder, og sammen med dig tager vi stilling til, om dele af indholdet skal opdateres. Det er vores erfaring, at det er den mest effektive måde at få styr på alt indhold og ender ud med et 100% opdateret og relevant website.

Fordelene ved at skifte til Umbraco

Færre opdateringer

Umbraco har de mest almindelige anvendte funktioner indbygget i systemet, så du har ikke brug for at tilkøbe plugins eller funktioner, de er inkluderet. Derfor skal Umbraco ikke konstant opdateres, som f.eks. WordPress og lignende systemer.

SEO-venligt

Umbraco er SEO-venligt opbygget og inkluderer funktioner, som SEO-venlig HTML-formatering, et specifikt faneblad til metabeskrivelser, billed-alt-tags og sidespecifikke SEO beskrivelser. Funktioner, der allesammen er med til at sikre en høj rangering i organiske søgninger.

Større sikkerhed

Umbraco er et sikkert system, der er baseret på Microsoft.net platformen. Vi har endnu ikke oplevet et hackerangreb på nogle af de sites, vi har bygget. Det er en af de største udfordringer ved WordPress platformen, hvor sites ofte bliver hacket. Det er dyrt og tidskrævende.

Flere funktioner

Vi kan også lige nævne, at Umbraco understøtter flere sprog. Du kan også styre, hvor meget dine redaktører skal have adgang til. Du kan opbygge flere billedebiblioteker, og du har mulighed for automatisk at planlægge, hvornår dit indhold skal være synligt for omverdenen.

Vi designer websites på alle niveauer

Brug for en skræddersyet løsning?

Vi kan integrere og udvide dit site, så det passer til din virksomheds behov. Har du f.eks. brug for, at vi laver integration med et tredjepartsværktøj, din e-handelsplatform, eller måske dit CRM system, så klares det ret nemt med de helt åbne API'er, der findes på platformen. Uanset dine behov kan Umbraco altid integreres med dit system.

Måske er et temabaseret site ok?

Skal du opdatere dit eksisterende website eller bygge et helt nyt, og kræver ikke de store integrationer, så foreslår vi en temabaseret løsning. Det er en foruddefineret, modulopbygget værktøjskasse. Vi tilpasser farver, fonte, funktioner og brugerflow, så det passer til dine produkter og ydelser. 

Hosting og domaine

Har du ikke allerede en hosting og domaine løsning i dag, så hjælper vi gerne med det. Vi bruger danske hosting udbydere og kan tilbyde forskellige niveauer alt efter dine behov. Vi står også gerne for at pege domainer og oprette mailhotel.

3 gode grunde til at vælge os

Et stærkt team 

Vi er et homogent team, der har været rundt om blokken mere end én gang. Vi har lavet websites for alt fra store museer til små lokale advokatfirmaer.

Høj kvalitet

Vi har stor international erfaring og arbejdet med nogle af de største brands i verden. Denne erfaring deler vi gerne ud af uanset budgettets størrelse.

Fornuftige priser

Med et lille team er vores omkostninger ikke tynget af bureaukrati og administration. Så hos os får du mere website for pengene. 

Vi vil meget gerne høre fra dig

Vi har altid kaffe på kanden, så står du med en udfordring, er vi klar til at lytte og hjælpe dig…