Skip to the content

Integreret markedsføring

I samarbejde med Silvan har vi ageret sparringspartner på en lang række opgaver. Vi har udviklet koncepter til kampagner. Vi har hjulpet med at få struktureret kommunikationen over hele linjen.

Idé og konceptudvikling

Briefet lød på at skabe et simpelt koncept, som kunne bruges over hele linjen i forbindelse med Silvans fødselsdag. Idéen skulle være let for in-house afdelingen at overtage og føre ud i livet på alle former for medier, online og offline.

In-store konkurrence

Hvor mange skruer, river, toiletsæder, stikkontakter og så videre kan man egentligt få for 20.000 kr.? En klassisk “Tøm-butikken” konkurrence, hvor budskabet via de ansatte kom ud at leve i hele butikken. Samtidigt fik produkterne en sjov og aktiv rolle i kampagnen. A win win.

Udsalg- og andre salgskampagner

Udarbejdelse af annoncer, plakater og andet supplerende materiale til Påske, Black Friday og andre store salgsdage gennem året.

Koncept til julekampagne

I forbindelse med julen skabte vi et kampagnekoncept, som inkluderede alt fra annoncer, plakater, POS-materiale til online julekatalog.

Opdatering af web header sektioner

Instagram købsflow og andre SoMe posts

Grafisk brandguides

Vi har designet en bred vifte af grafiske elementer og sat dem i et simpelt system, som sikrer, at det visuelle udtryk på priser, skilte og tilbudsaviser altid er ens.

Vi vil meget gerne høre fra dig

Vi har altid kaffe på kanden, så står du med en udfordring, er vi klar til at lytte og hjælpe dig…